Mereka Besh - i Follow

Saturday, 22 October 2011

Joint Segmen : BlogListSuperSengal

Assalamualaikum...
Senyum manis terukir,salam diucap pembuka bicara...

Holaaaa!...so mari-mari adik-adik comel,kakak-kakak manis, abang-abang emsem!..hakhak, rapat-rapat...sini, sini ada satu segmen nak ajak korang terjah...dan akaq pun dah terjah..kelass ko JAH!..

Segmen ni saya takluk di tuan empunya blog yang nak kata kan Maskulin tu, so!so!..nak kata tak bergaya tapi Karisma ada, bak kata mail lambung...emsem ada sikit, manis banyak wooo! (eh ye ke mail lambung ckp mcm tue?..entah!..hakhakhak)..terjah disini utk tgk kekacakan tuan blog..haip!..haha..AfzalSukaSuki..apa lagi dowh!..jom lah jom lah!.

Syarat-syaratnya mudah sahaja, asalkan korang berasal dari MALAYSIA, Bangla tak bleh okes!..korang juga boleh MEMBACA dan MENULIS..tak ada penyakit berbahaya seperti GILA, tapi SENGAL tu mesti ada walau tak berapa, juga mestilah TAMAT SEKOLAH RENDAH DGN KEPUJIAN, tak apa klu pujian dalam kedatangan penuh pun tak apa..eh!..dan yang pasti korang tahu bezakan antara GETAH RAMBUT DAN GETAH SPENDER, kalau tak tahu tanya mak yea adik-adik..yang terakhir, segmen ni tak perlukan apa-apa lesen dari mana-mana badan berkanun serta dna saiz pun tak menjadi keutamaan..yea lah!..betul..LESEN TV DAN SAIZ TAPAK KAKI tak yah lah..mudah bukan, so!..jom..jom..jom kepoh..kepoh!..(semput tau, entry lebih panjang dari segmen!..sentap hati mak nak!...hakhakhak).

Okes, segmen ni perlu mengisi bubble yang tertera di gambar tersebut..tak muat, tak yah isi...just taip je kat luar..hehehe, nanti..AfzalSukaSuki..masukkan sendiri..weee! :)




Beginilah nasib diriku yang malang oh tuhan!
Bini sehat aku tinggal tulang!
Semangkuk sup dia lantak sorang!
Aku??..Hirup kuah dan kokang tulang!


Sebelum saya akhiri kata-kata repekkan saya..terimalah pantung balas dari Kak.Jemah (psst! Afzal kak.jemah kirim salam..weee! :p) :-

Di atas burung di sini burung,
Hinggap seekor di atas lidi,
Burung terbang pulang ke sarang,
Sarang sengal dalam blog AfzalSukaSuki


Maaf kan patik penunggu gua..ampunkan patik.. :p ..sengal-sengal ok, senggol-senggol tak boleh hah!...peeeps!

-iwsk-



22 comments:

  1. kahkahkah cam haram sungguh!!hahahampeh peringakat daerah!

    *yaa sudah hapdate.trimas2 :D

    ReplyDelete
  2. hahhahahaha....ni diiaaaa.....

    http://ch000tz.blogspot.com/2011/10/menyahut-cabaran-supersengal.html

    ReplyDelete
  3. mana kekotak jerit kat sini eyh..????

    ReplyDelete
  4. sedang membayangkan afzal kokang tulang..hihi..

    ReplyDelete
  5. cabaran semakin supersengal...hahaha

    ReplyDelete
  6. hehe..nice pantun tu..

    All the best.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Dah baca 3 blog rasa cam nak join la pulak segmen yang sengal nih haha

    ReplyDelete
  8. EmpayarUtama - ko kena la join..senang aku nak beramas mesra kat blog ko.hahaha

    mohdhazlan Dreadlock - mana ada hebat bro,aku tetap kawan ko yang dulu

    *sesuka hati buat blog ni mcm blog aku!!hahaha

    ReplyDelete
  9. Gudluck..dalam selamat berjaye dlm segmen apzalsukesuki..huhu..(^____^)..

    ReplyDelete
  10. ada harapan jadi juara ni....

    ReplyDelete
  11. afzalsukasuki : eh!..tak per..tak per...aku mmg syer password blog dgn ko...hakhakhak...

    tak pe lah...nak wat cm blog sendiri pun tak per..meriah sikit majlis bertandang kat sini?..erk??..hahaha

    ReplyDelete
  12. ch000tz axeara : ada kat tepi dear...belah kanan..lepas lampu hijau..weee :)

    ReplyDelete
  13. Aien Not Alien : hahaha, mesti makin kacak kan afzal kokang tulang...*larrriiiii

    ReplyDelete
  14. Maira Queen : biasa-biasa je awak..(sambil hulur gula-gula kapas).. :p

    ReplyDelete
  15. Empayar Utama : jom laj joint!..jom lah!..paksa ni!...hehehe

    ReplyDelete
  16. mohddhalan Dreaklock : well! afzan mmg hebak!..hahaha (semua stement nak beli jiwa afzan, kikikii..tak dapat jack!)

    ReplyDelete