Mereka Besh - i Follow

Saturday, 29 October 2011

November! happy WEEKEND!

Assalamualaikum...
Senyum manis terukir,salam diucap pembuka bicara...

Selamat hari Sabtu, minggu ke dua terakhir sebelum bermulanya November.

November berada disimpang..apa ada pada November?..besh dowh!.

ofkoslah..sebab saya akan jadi dewasa pada November ini..hakhak!..selama ni pun mcm tu gaks, tak pernah nak dewasa..umur je yang makin tua, tapi hati maintain muda..kelas ko JAH!.

Ala...umur kan nombor...paling sentap pun...ada 2-3 line kat tepi mata,bawah mata,atas dahi..lumrah lah!, tak payah takutlah dgn tu semua..sebab kita semua akan kembali ke fitrah...kau tarik lah muka sampai ketat..tapi, kompom...kertu tetap akan kelihatan..kan, tarik muka..botox muka..tapi, leher mengeleber?..boleh??...biarlah, depa ada duit kan..so, kita ni?..yang tak ada duit dan tak berani nak buat itu bagai..diam-diam dan tulis je kat blog..hakhakhak!..rezeki depa.

So, happy weekend!..dah dah, lap lap air mata tu okes..bawak-bawak lah diri ke jusco, swipe kad jusco tu wat tambah-tambah point..ahaks! :p

Suka! Rachel Crow dlm The X Factor USA 2011..budak ni kelas ko JAH!...ini 1st Audition Rachel Crow.



enJOYED!









-pssst! ada kasih sayang yang perlu kita berbagi..agar senyum dihati,
Andai poket menjadi berat, tak kan sekudus doa menjadi beban-







-iwsk-

6 comments:

  1. happy weekend..baru balik dari jusco ni..ramai giler org.. ;)

    ReplyDelete
  2. xlm lg brthday ea..

    wish awal2 la..hehe..

    slmt hari lhir tau!!

    ReplyDelete
  3. weekend lepas dah berlalu...weekend akan datang bakal menjelma...hihi...

    SELAMAT HARI LAHIR awal2 ucapkan...hihi..

    ReplyDelete
  4. wah..happy becoming birthday!hee

    ReplyDelete
  5. aaa da lame xtengok xfactor..asik terlepas je.hu3

    ReplyDelete
  6. Dear All : tenQ untuk wish awal tue..hehehe

    aleen aiden : besh tau..jom lah tgk!.. :)

    ReplyDelete