Mereka Besh - i Follow

Friday, 29 July 2011

yea..yea Nak Puasa..yea yea!

Assalamualaikum...
Senyum manis terukir,salam diucap pembuka bicara...

Selamat Datang Ramadhan Al-Mubarak..semoga berkah bulan mulia ini, terlimpah buat kita jua..aamiin.

Alhamdulillah...saya dpt mc 2 hari lepas menahan sakit gigi 2 hari kat umah...lega rasa skang, dah berkurangan bengkak dan rasa sakit...tapi, tiap-tiap kali tengok cermin dgn pipi tembam...eh!..saya nampak comel dgn pipi sebegini..miahahaha..*emoticoncocoktekaksendiridanmuntah*...well!..perasan itu indah!

Menghitung hari dan detik je skang ni, insyaAllah klu ada jodoh dan rezeki serta umur panjang..dapatlah kita berpuasa lagi pada tahun ini...insyaAllah.

*Di kesempatan ini saya mohon sejuta kemaafan (apsal mcm nak raya plak)..klu juta banyak sikitkan...manalah tahu ada lisan,tulisan,perkataan dan yang sewaktu denganya telah membedil hati sanubari keinginan dan rasa kalian,walaupun kita tak pernah bersua muka...tapi,kita mana tahukan ada ayat-ayat saya yg sentap...harap dapatlah dimaafkan..begitu jua saya...seorang hamba yang selalu sahaja khilaf.

*InsyaAllah, esok saya tempelkan entry yang konon2..nak minta orang follow blog saya sampai ribu riban...miahahaha, tak lah..main-main aja..saya pun tahu blog saya bukan menarik tertarik mcm blog org lain yang hebak..hebak..biasa-biasa aja..cuman kali ini saya ingin berkongsi..saya pun tak pandai nak buat banner giveaway bagai..tak reti..tak pandai..saya mmg buta seni!..mcm diawalannya, ini hanya suka-suka...klu suka saya sila undi...ep!...AF habis dah lama...klu rasa nak join,silakan..klu tak nak pun tiada paksaan...saya takkan acu pistol kat kepala kalian utk turut serta..jangan risau okes...present pun sekadar mampu, klu ada rezeki saya buat kamu..insyaAllah.


jom..layan lagu ni jom..


okbai..

-iwsk-

10 comments:

  1. syafiqakarim : selamat berpuasa juga..weee :)

    ReplyDelete
  2. Hunny shot : buat kamu juga..selamat berpuasa..

    ini belog saya.cinta hati saya : selamat buat kamu juga..

    Afiq din : yup..semoga kita diberkahi..selamat berpuasa..

    :)

    ReplyDelete
  3. amir aizat : selamat..selamat..berpuasa..hehe :)

    ReplyDelete